Vissza

Adatszolgáltatás köznevelés-fejlesztési tervvel és pedagógusminősítéssel kapcsolatbanA szeptember 1-jei tanévkezdés – a számos egyéb iskolai teendő mellett – fontos határidő is egyben a pedagógusminősítéssel kapcsolatban.

 

A szeptember 1-jei tanévkezdés – a számos egyéb iskolai teendő mellett – fontos határidő is egyben a pedagógusminősítéssel kapcsolatban.

A 2018/2019. tanévben a tanítási év első tanítási napja 2018. szeptember 3. (hétfő). A szorgalmi idő és az adott tanítási év kezdete. Az iskolában a szorgalmi idő, tanítási év minden év szeptemberének első munkanapján kezdődik és – az érettségi vizsga s a szakmai vizsga évét kivéve – a következő év június 16-át megelőző utolsó munkanapjáig tart.


A köznevelési szakértőt foglalkoztató intézmény vezetőjének ugyancsak a pedagógus minősítés évét megelőző év szeptember 1-jéig kell rögzíteni az informatikai rendszerben a munkahét azon napját, amikor az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzésben, a pedagógusok minősítő vizsgáján vagy minősítési eljárásában szakértőként vesz részt Mesterpedagógus fokozatba besorolt pedagógust a munkahelyén történő munkavégzés alól mentesíti.

2018-08-30 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>