Vissza

Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségikreAz október-novemberi érettségi vizsgaidőszak vizsgáira 2018. szeptember 5-ig lehet jelentkezni. Az érettségi vizsgáira történő jelentkezés az e célra szolgáló jelentkezési lappal történhet.

 

Az október-novemberi érettségi vizsgaidőszak vizsgáira 2018. szeptember 5-ig lehet jelentkezni. Az érettségi vizsgáira történő jelentkezés az e célra szolgáló jelentkezési lappal történhet.


A jelentkezési lapot a vizsgabizottságot működtető intézmény igazgatójához lehet benyújtani. A jelentkezési határidő elmulasztása esetén igazolási kérelmet a jelentkezési határidő utolsó napjától számított nyolc napon belül lehet előterjeszteni. A jelentkezési lapon a kötelező vizsgatárgyak mellett fel kell tüntetni a kötelezően és a szabadon választható vizsgatárgyakat, a vizsga szintjét, valamint fajtáját. A vizsgára jelentkezőnek fel kell tüntetnie azt is, ha a vizsgatárgyból nemzetiségi nyelven vagy célnyelven kíván vizsgázni, illetve élni kíván a mentesítés jogával. Ha a jelentkező még nem rendelkezik érettségi vizsgabizonyítvánnyal jelentkezési lapján fel kell tüntetnie korábban teljesített érettségi vizsgáit.


A jelentkezési határidő lejártát követően az igazgató összesítő jelentést készít az érettségi vizsgára jelentkezőkről.

 

2018-08-31 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>