Vissza

Az őszi érettségi összesítő jelentésének megküldéseAz iskoláknak 2018. szeptember 20-ig kell elektronikusan megküldeni az október-novemberi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira vonatkozó összesítő jelentést „A kétszintű érettségi vizsga adminisztrációs rendszere” elnevezésű informatikai rendszerben az Oktatási Hivatalnak, továbbá kinyomtatva, papír alapon tájékoztatás céljából a középiskola fenntartójának.

 

Az iskoláknak 2018. szeptember 20-ig kell elektronikusan megküldeni az október-novemberi vizsgaidőszak érettségi vizsgáira vonatkozó összesítő jelentést „A kétszintű érettségi vizsga adminisztrációs rendszere” elnevezésű informatikai rendszerben az Oktatási Hivatalnak, továbbá kinyomtatva, papír alapon tájékoztatás céljából a középiskola fenntartójának.

A jelentkezési határidő lejártát követően az igazgató összesítő jelentést készít az érettségi vizsgára jelentkezőkről. Az összesítő jelentésben vizsgafajtánként (például rendes, előrehozott, kiegészítő) fel kell tüntetni a vizsgára jelentkezők számát, vizsgatárgyankénti megoszlását, a választott vizsgaszintet, vizsgarészeket, a nemzetiségi nyelven, a célnyelven vizsgázókat és a mentesítéssel vizsgázókat.

A tavaszi vizsgaidőszak esetén a jelentés megküldésének határideje 2019. március 1. lesz.

2018-09-06 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>