Vissza

Az évfolyamismétlő tanulószerződéses tanulók nevének megküldéseAz iskolai rendszerű szakképzést folytató iskoláknak 2018. szeptember 15-ig kell megküldeni az évfolyamismétlő tanulószerződéses tanulók nevét a tanulószerződéseket nyilvántartó szervnek.

 

Az iskolai rendszerű szakképzést folytató iskoláknak 2018. szeptember 15-ig kell megküldeni az évfolyamismétlő tanulószerződéses tanulók nevét a tanulószerződéseket nyilvántartó szervnek. A gazdasági kamara felé történő adatszolgáltatásnak tartalmaznia kell az évfolyamismétlő tanuló oktatási azonosítóját is. Ha a tanuló elégtelen tanulmányi eredménye miatt évismétlésre köteles, pénzbeli juttatásának havi mértéke a megismételt szakképzési évfolyam első félévében az előző félévre megállapított pénzbeli juttatás fele.


A gyakorlati képzést szervező szervezet egyébként azonnali hatályú felmondással akár meg szüntetheti a tanulószerződést, ha a szakképző iskola a tanulót elégtelen tanulmányi eredmény miatt a képzési idő alatt másodszor utasította a szakképzési évfolyam megismétlésére.

2018-09-13 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>