Vissza

Pályázati felhívás szakképzési és felnőttképzési szakemberek számáraA Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakértői pályázati felhívást tett közzé szakképzési és felnőttképzési szakemberek számára, amelynek célja egy szakértői adatbázis létrehozása foglalkozás- és munkakörelemző, valamint validációs szakértői feladatok ellátásához.

 

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szakértői pályázati felhívást tett közzé szakképzési és felnőttképzési szakemberek számára, amelynek célja egy szakértői adatbázis létrehozása foglalkozás- és munkakörelemző, valamint validációs szakértői feladatok ellátásához.

A pályázható szakértői kategóriák egyike a „Foglalkozás- és munkakörelemzések lebonyolítása”, amely feladat eredményeként megtörténik az adott foglalkozás/munkakör jellemző feladatcsoportjainak, feladatainak meghatározása, valamint a foglalkozás ellátásához szükséges ismeretek, képességek, kompetenciák, magatartások meghatározása.
A „Validációs feladatok készítése és lektorálása” keretében a munkatapasztalat mérésére alkalmas kompetenciamérő feladatok készítése, lektorálása történik.

Mindkét feladatra a XVI. Építőipar és/vagy a XXII. Közlekedésgépész ágazatokban vár szakértőket a Hivatal. További információk a www.nive.hu oldalon.

2018-09-19 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>