Vissza

Szeptember 21-ig lehet jelentkezni az OKTV-reAz Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyekre (OKTV) történő jelentkezés időpontja a 2018/2019-es tanévben 2018. szeptember 21.

 

Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyekre (OKTV) történő jelentkezés időpontja a 2018/2019-es tanévben 2018. szeptember 21.


A tanulóknak minden versenyre abban a középiskolában kell jelentkezniük, amellyel az adott tantárgy vonatkozásában a tanulói vagy vendégtanulói jogviszonyuk fennáll. A jelentkezést az iskola igazgatójához kell benyújtani a filozófia tárgy kivételével. (A jelentkezési határidő a filozófia OKTV-re 2019. január 4.)
A tanulók – a versenyidőpontok és a kategóriák figyelembevételével – tetszőleges számú tantárgy versenyére jelentkezhetnek. Egy tanuló – az informatika kivételével – egy tantárgy versenyének csak egy kategóriájában versenyezhet.


Az OKTV az oktatásért felelős miniszter által meghirdetett és finanszírozott verseny. A tanév rendjéről szóló rendelet melléklete tartalmazza azoknak a tanulmányi versenyeknek a jegyzékét, amelyeket az oktatásért felelős miniszter hirdet meg az iskolák részére, továbbá amelyeket pályáztatás nélkül anyagilag és szakmailag támogat.

 

2018-09-20 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>