Vissza

3 arany, 3 ezüst, 3 bronz a budapesti EuroSkills-enEurópa 4. legjobbjaként, nagyszerű eredményt ért el a magyar csapat a szakmák Európa-bajnokságán, amelyet 2018. szeptember 26. és 28. között rendeztek meg Budapesten. (1. Oroszország, 2. Ausztria, 3. Franciaország.)

 

Európa 4. legjobbjaként, nagyszerű eredményt ért el a magyar csapat a szakmák Európa-bajnokságán, amelyet 2018. szeptember 26. és 28. között rendeztek meg Budapesten. (1. Oroszország, 2. Ausztria, 3. Franciaország.)

A kilenc érem mellett 8 „kiválósági érmet” is nyertek a magyarok a versenyen, amelynek eredményhirdetésére szeptember 29-én került sor ünnepélyes záróceremónia keretében a Papp László Budapest Sportarénában.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által megrendezett, 28 ország közel 600 versenyzőjével zajló és mintegy 100 ezer látogatót vonzó megmérettetésen a magyar csapat 27 szakmában indult. Aranyérmet Sipos Kristóf Balázs és Takács Zoltán (mechatronika), Nagy Ádám János (épületasztalos) és Simon Krisztián (bútorasztalos) nyert. Ezüstérmet Balogh Ákos (webfejlesztő), Cseke Szabolcs (festő) és Varholik Dávid (ápoló) szerzett. Bronzérmet Zaja Dániel (hegesztő), Balogh Krisztián (kőfaragó) és Takács Dániel (virágkötő) kapott.

 

2018-10-09 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>