Vissza

Az első évfolyamos tanulók felméréseA 2018/2019-es tanévben 2018. október 12-én került sor az első évfolyamos tanulók felmérésére a tanuló eltérő ütemű fejlődéséből, fejlesztési szükségleteiből fakadó egyéni hátrányok csökkentése, továbbá az alapkészségek sikeres megalapozása és kibontakoztatása érdekében.

 


 
A 2018/2019-es tanévben 2018. október 12-én került sor az első évfolyamos tanulók felmérésére a tanuló eltérő ütemű fejlődéséből, fejlesztési szükségleteiből fakadó egyéni hátrányok csökkentése, továbbá az alapkészségek sikeres megalapozása és kibontakoztatása érdekében.

A felmérést a fenti határidőre az általános iskolák végzik el azon első évfolyamos tanulóik körében, akiknél az óvodai jelzések vagy a tanév kezdete óta szerzett tapasztalatok alapján az alapkészségek fejlesztését hangsúlyosabban kell a későbbiekben támogatni, és ezért a tanító indokoltnak látja az azt elősegítő pedagógiai tevékenység megalapozásához a Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer alkalmazását. Az igazgatók 2018. október 26-ig az Oktatási Hivatal által meghatározott módon jelentik az Oktatási Hivatalnak az érintett tanulók létszámát.

2018-10-10 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>