Vissza

Fontos határidők október 31-énA 2018/2019-es tanévben több fontos teendő is kapcsolódik az október 31-i határidőhöz. A köznevelési intézmények fenntartóinak október 31-éig lehet kezdeményezni a minősített pedagógusok tárgyévi foglalkoztatotti létszámának változása miatt bekövetkező lemondást vagy pótigényre vonatkozó bejelentést köznevelési intézményenkénti, előmeneteli rendszerben megállapított fokozat szerinti bontásban.

 


 
A 2018/2019-es tanévben több fontos teendő is kapcsolódik az október 31-i határidőhöz. A köznevelési intézmények fenntartóinak október 31-éig lehet kezdeményezni a minősített pedagógusok tárgyévi foglalkoztatotti létszámának változása miatt bekövetkező lemondást vagy pótigényre vonatkozó bejelentést köznevelési intézményenkénti, előmeneteli rendszerben megállapított fokozat szerinti bontásban.

Ugyancsak október 31-ig számol el a Könyvtárellátó a terjesztésre átvett tankönyvek ellenértékével a tankönyvkiadók felé, a pótrendelések és a később igazolt kedvezmények tekintetében pedig december 31-ig.
Az Oktatási Hivatal minden év október 31-ig teszi közzé az intézménytörzs adatai alapján a KIR honlapján táblázatos formában a köznevelési intézmények hivatalos jegyzékét.

2018-10-29 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>