Vissza

Új díjszabályozási rendelet a szakmai vizsga szervezésére vonatkozó engedély megszerzésére irányuló eljárásbanA Magyar Közlöny 2018. november 8-i számában jelent meg a komplex szakmai vizsga szervezésére vonatkozó engedély megszerzésére irányuló engedélyezési eljárás igazgatási szolgáltatási díjáról és a díj megfizetésének szabályairól szóló 26/2018. (XI. 8.) ITM-rendelet.

 

A Magyar Közlöny 2018. november 8-i számában jelent meg a komplex szakmai vizsga szervezésére vonatkozó engedély megszerzésére irányuló engedélyezési eljárás igazgatási szolgáltatási díjáról és a díj megfizetésének szabályairól szóló 26/2018. (XI. 8.) ITM-rendelet.

A jogszabály értelmében a komplex szakmai vizsga szervezésére vonatkozó engedélyezési eljárásért, az engedély további szakképesítésekre történő kiterjesztésére, az engedélyben szereplő szakképesítések számának csökkentésére, az engedéllyel rendelkező vizsgaszervező intézménynek a nyilvántartásból való törlésére irányuló eljárásért igazgatási szolgáltatási díjat kell fizetni, amelynek összege százharmincegyezer forint.

Az új díjszabást 2018. december 9-től kell alkalmazni az engedélyezési eljárásban részt vevőknek.

2018-11-15 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>