Vissza

Nyilvánosságra hozták a központi felvételi vizsgát hirdető iskolákatAz Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a 2019/2020. tanévre felvételt hirdető középfokú intézmények tanulmányi területeit, felvételi tájékoztatóit és a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját.

 

Az Oktatási Hivatal nyilvánosságra hozta a 2019/2020. tanévre felvételt hirdető középfokú intézmények tanulmányi területeit, felvételi tájékoztatóit és a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények listáját.

A www.kir.hu/KIFIR2/TTJegyzekKereso/ linkre kattintva elérhető egy kereső program is, amelynek segítségével a leendő középiskolások és szüleik kereshetnek a középfokú iskolák által meghirdetett tanulmányi területek között. Emellett megkereshetik és letölthetik az őket érdeklő középfokú intézmények felvételi tájékoztatóit, és kereshetnek a központi írásbeli vizsgát szervező intézmények között is.

A központi írásbeli vizsgát megszervező intézmények listája az „Írásbeli vizsgahelyszín kereső” felületéről érhető el. Itt leszűrhető listák tartalmazzák a vizsgaszervező intézmények adatait, valamint az intézmény azon feladatellátási helyeinek adatait, ahol valamely tanulmányi területen az írásbeli felvételi vizsgán való részvételt kérik. A jelentkezési határidő 2018. december 7.

2018-11-26 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>