Vissza

Versenyfelhívások agrár- és vízügyi szakmákbanA Hivatalos Értesítő 2018. november 15-i számában jelent meg az agrárminiszter és a belügyminiszter közleménye a hatáskörébe tartozó egyes szakképesítések 2018/2019-es tanévi szakmai tanulmányi versenyek meghirdetéséről.

 A Hivatalos Értesítő 2018. november 15-i számában jelent meg az agrárminiszter és a belügyminiszter közleménye a hatáskörébe tartozó egyes szakképesítések 2018/2019-es tanévi szakmai tanulmányi versenyek meghirdetéséről.

Az agrárminiszter a hatáskörébe tartozó szakképzésben Országos Szakmai Tanulmányi Versenyre vonatkozó felhívása a szakterületen működő technikus képzést folytató szakgimnáziumok nappali tagozatos végzős tanulói számára jelent meg többek között az Állattenyésztő és állategészségügyi technikus, a Mezőgazdasági technikus, az Erdészeti és vadgazdálkodási technikus és az Élelmiszeripari analitikus technikus szakmákban.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködve pedig mezőgazdasági és élelmiszeripari szakképzésben részt vevő tanulók számára szervezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt például Pék, Édesipari termékgyártó, Szőlész-borász és Húsipari termékgyártó szakmákban.

Ugyanebben a Hivatalos Értesítőben a belügyminiszter is felhívást intézett a Vízügy szakmacsoport szakképesítései tekintetében az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen való részvételre a 2018/2019-es tanévben Vízügyi technikus és Vízgazdálkodó technikus szakmákban.

2018-11-27 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>