Vissza

Euroguidance Pályatanácsadói Díj 2018A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal keretén belül működő Euroguidance Magyarország Központ 2018-ban is meghirdette a jó gyakorlat megosztására irányuló pályázatát, az Euroguidance Pályatanácsadói Díjat.

 A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal keretén belül működő Euroguidance Magyarország Központ 2018-ban is meghirdette a jó gyakorlat megosztására irányuló pályázatát, az Euroguidance Pályatanácsadói Díjat.

A díj célja az volt, hogy a magyarországi pálya-tanácsadási gyakorlatokat összegyűjtse, és lehetőséget biztosítson pályatanácsadással vagy pályaorientációval foglalkozó szervezetek számára tevékenységük bemutatására, jó gyakorlataik megosztására.

A nemzetközi hagyományokra visszatekintő elismerés díjazottjai részvételt nyertek a Bukarestben 2018. november 13-14-én megrendezésre kerülő „Guidance and counselling in the school curriculum” (Pályaorientáció és tanácsadás az iskolai tantervben) nemzetközi Határmenti Konferenciára vagy értékes könyvutalvánnyal lettek gazdagabbak, attól függően, hogy angol nyelven is benyújtották-e pályázatukat.

Kép forrása: ec.europa.eu

2018-11-28 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>