Vissza

Lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekreA szakközépiskolák és a szakgimnáziumok keresztféléves képzéseinek szakképzési évfolyamára 2018. december 1-jétől jelentkezhetnek a tanulók. Ha a szakközépiskola, szakgimnázium szakképzési évfolyamára jelentkező nem az adott iskolában közismereti oktatásban megkezdett tanulmányait kívánja folytatni, a tárgyévben ettől az időponttól az iskola által meghatározott időben kérheti felvételét vagy átvételét.

 A szakközépiskolák és a szakgimnáziumok keresztféléves képzéseinek szakképzési évfolyamára 2018. december 1-jétől jelentkezhetnek a tanulók. Ha a szakközépiskola, szakgimnázium szakképzési évfolyamára jelentkező nem az adott iskolában közismereti oktatásban megkezdett tanulmányait kívánja folytatni, a tárgyévben ettől az időponttól az iskola által meghatározott időben kérheti felvételét vagy átvételét.

Keresztféléves képzés a szakképző iskola azon szakképzési évfolyamain indítható, amelyeken a szakképzésről szóló törvényben szabályozott esetekben közismereti képzés nem folyik. Ekkor a tanítási év a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben meghatározottak szerint februárban is megkezdhető. Normál féléves képzésre a tárgyév február 15. napjától lehet jelentkezni.

2018-12-04 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>