Vissza

„Működj” pályázat középiskolásoknakA Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal együttműködésben hirdette meg a „Működj!” elnevezésű pályázatot középiskolásoknak elektrotechnika, elektronika és informatika témakörökben.

 


 
A Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal együttműködésben hirdette meg a „Működj!” elnevezésű pályázatot középiskolásoknak elektrotechnika, elektronika és informatika témakörökben.


A pályázat célja, hogy a fenti szakterületek meghatározó cégeinek figyelmét a kreatív, gyakorlati gondolkodású, tehetséges középiskolásokra irányítsa.

A pályázóknak 2019. január 15-ig kell regisztrálni és az ötletét feltölteni http://muszakivagyok.hu/cikk/mukodj2018 felületre a formai követelmények alapján. A következő lépésben készíteni kell egy felvételt egy működő alkotásodról és 2019. február 14-ig feltölteni. A működőképes alkotásokat 2019. március 8-án egy szakmai nap keretében lehet bemutatni az érdeklődő cégek képviselőinek.


A résztvevők, illetve a nyertesek megjelenési lehetőséget és értékes díjakat is kaphatnak.

2018-12-12 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>