Vissza

Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztatóA felvi.hu oldalon már megtalálható a szeptemberben induló 2019/20-as felsőoktatási tanév felvételi tájékoztatója. Az alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2019. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen.

 felvételi tájékoztatóA felvi.hu oldalon már megtalálható a szeptemberben induló 2019/20-as felsőoktatási tanév felvételi tájékoztatója. Az alap-, osztatlan mester- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2019. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen.

A Felvételi tájékoztató tartalmazza a meghirdetéseket, az aktuális szabályokat, a pontszámítási módszereket és egyéb, az érvényes jelentkezéshez szükséges tudnivalókat. Az intézmények által meghirdetett szakok az Egyetemek, főiskolák vagy a Szakkereső menüpontokban böngészhetők. Az online tájékoztató január végéig várhatóan frissül a hivatalos kiegészítéssel, amely tartalmazza a megjelenés után történt esetleges változásokat.

A jelentkezési határidő 2019. február 15., jelentkezni kizárólag az e-felvételi rendszerén keresztül lehet. A felsőoktatásba történő jelentkezés online felülete a jelentkezési határidőig folyamatosan a jelentkezők rendelkezésére áll. A jelentkezés hitelesítésének határideje öt nappal később, február 20-án van.

2019-01-03 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>