Vissza

19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás2019. január 10. és 12. között kerül megrendezésre a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpon. A rendezvényt az Oktatási Hivatal és a HÖOK közösen szervezi meg. A kiállításon várhatóan mintegy 200 kiállító és 50.000 látogató vesz részt, köztük 18 ország több mint 50 felsőoktatási intézménye. Az idei háromnapos Educatio rendezvény kiemelt témája a duális képzés lesz.

 2019. január 10. és 12. között kerül megrendezésre a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpon. A rendezvényt az Oktatási Hivatal és a HÖOK közösen szervezi meg. A kiállításon várhatóan mintegy 200 kiállító és 50.000 látogató vesz részt, köztük 18 ország több mint 50 felsőoktatási intézménye. Az idei háromnapos Educatio rendezvény kiemelt témája a duális képzés lesz.

A látogatók az intézmények diákjaitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai egyetemek, illetve főiskolák képzéseiről, továbbá felmérhetik felvételi esélyeiket és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket.

Az OH munkatársai a felvételi eljárás szabályairól, részleteiről, valamint a diplomások elhelyezkedési esélyeiről tájékoztatják az érdeklődőket; a pályaválasztás előtt állók pedig szakpszichológus segítségével személyre szabott karrierépítési tanácsokat kaphatnak. További információk a www.educatioexpo.hu oldalon olvashatók.

2019-01-10 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>