Vissza

Útmutató az oktatas.hu oldalra történő regisztráláshozTöbb leendő felhasználó jelzése alapján az Oktatási Hivatal útmutatót készített az oktatas.hu oldalon történő látogatói regisztrációhoz az oldalán. Az útmutató képernyőképekkel kiegészített tájékoztatóval segíti a regisztrációs folyamatot.

  

Több leendő felhasználó jelzése alapján az Oktatási Hivatal útmutatót készített az oktatas.hu oldalon történő látogatói regisztrációhoz az oldalán. Az útmutató képernyőképekkel kiegészített tájékoztatóval segíti a regisztrációs folyamatot, amely az oldal jobb felső sarkában található „Bejelentkezés/Regisztráció” gombra kattintva és egy választott felhasználónév és e-mailcím megadásával kezdődik. Ezt követően a „Nem vagyok robot” négyzetre kattintva lehet tovább lépni. Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után be kell jelölni, hogy a felhasználó hozzájárul az adatkezeléshez és a tájékoztatóban foglaltakhoz. Ezt követően lehet az aktívvá vált „Regisztráció” gombra kattintani, amelyet követően megérkezik a megadott e-mailcímre a regisztrációt megerősítő üzenet.

Az útmutató alapján bárki számára egyértelmű lépésekkel megvalósítható az oktatas.hu oldalon történő látogatói regisztráció.

2019-01-16 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>