Vissza

Már megtekinthetők a felvételi feladatsorok és megoldásaik2019. január 19-én kezdődtek a központi írásbeli felvételi vizsgák a hat- és nyolc évfolyamos gimnáziumokba, valamint a kilencedik évfolyamra jelentkezők számára. A vizsgák feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói megjelentek az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu).2019. január 19-én kezdődtek a központi írásbeli felvételi vizsgák a hat- és nyolc évfolyamos gimnáziumokba, valamint a kilencedik évfolyamra jelentkezők számára. A vizsgák feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói megjelentek az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu).

A 2019/2020. tanévre jelentkező tanulók magyar nyelvből és matematikából oldották meg a központi írásbeli feladatokat, így külön tekinthetők meg pdf formátumban a 4. évfolyamosok, a 6. évfolyamosok és a 8. évfolyamosok által megírt felvételik feladatsorai és javítási-értékelési útmutatói is, külön magyar nyelv és matematika tantárgyból.


Pótló írásbeli felvételi vizsgákra 2019. január 24-én kerül sor, amelynek feladatsorai és javítási-értékelési útmutatónak feltöltése az azt követő napon várható majd.

2019-01-23 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>