Vissza

A tanuló-előszerződés megkötésének bejelentése2019. január 25. a tanítási év első félévének vége a 2018/2019. tanévben, egyben a tanuló-előszerződés megkötésére vonatkozó szándék bejelentésének határideje.

 

2019. január 25. a tanítási év első félévének vége a 2018/2019. tanévben, egyben a tanuló-előszerződés megkötésére vonatkozó szándék bejelentésének határideje.

Az első szakképzési évfolyamot megelőző évfolyam október-április időszakában a tanulószerződéssel nem rendelkező tanuló tanuló-előszerződést köthet a nyilvántartásban szereplő gyakorlati képzést szervező szervezettel. A gyakorlati képzést szervező szervezet és a tanuló a tanuló-előszerződés megkötésével arra vállalnak kötelezettséget, hogy a gyakorlati képzés céljából tanulószerződést kötnek.
 
A gyakorlati képzést szervező szervezet a tanuló-előszerződés megkötésére vonatkozó szándékát a megelőző tanév első félévének végéig jelenti be írásban az érintett szakképző iskola igazgatójának és a nyilvántartást vezető szervnek.


Ugyanerre a napra kell megszervezni az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézményeknek a találkozást a programba jelentkező, a pótló írásbelin részt vett tanulókkal.

2019-01-24 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>