Vissza

Arany János Program találkozó a pótló írásbelin részt vett tanulókkal2019. január 25-ére kell megszerveznie az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézményeknek a találkozást a programba jelentkező, pótló írásbelin részt vett tanulókkal.

 2019. január 25-ére kell megszerveznie az Arany János Tehetséggondozó Programba tartozó intézményeknek a találkozást a programba jelentkező, pótló írásbelin részt vett tanulókkal.

A Programba jelentkezőkkel történő első találkozást a felvételi normál időpontjában felvételiző tanulók számára 2019. január 18-ra szervezték. A programba jelentkező tanulók a programba történő beválogatás után a jelentkezési lapjukat elküldik abba az „Arany János” programot indító iskolába, amelyikbe a pályázat elbírálása folyamán bekerültek. A tanuló választhat más iskolát, tanulmányi területet, és módosíthatja a programba való jelentkezésével kapcsolatos döntését is.

Arany János Tehetséggondozó Program a tehetséggondozó tevékenysége meghaladja a klasszikus tantárgyi kereteket, az önismereti, drámapedagógiai foglalkozások mellett országos rendezvényekkel is segítik a tehetségek felkutatását.

2019-01-24 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>