Vissza

Elérhető a jelentkezési lap a tavaszi érettségireMár elérhető a 2018/2019. tanév május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáinak jelentkezési lapja az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu). A jelentkezési lap az oldalon található program segítségével tölthető és nyomtatható ki, amelyet kizárólag valamely kormányhivatalhoz lehet benyújtani, azaz az Oktatási Hivatal nem fogad érettségi jelentkezéseket.

 

Már elérhető a 2018/2019. tanév május-júniusi vizsgaidőszak érettségi vizsgáinak jelentkezési lapja az Oktatási Hivatal honlapján (www.oktatas.hu). A jelentkezési lap az oldalon található program segítségével tölthető és nyomtatható ki, amelyet kizárólag valamely kormányhivatalhoz lehet benyújtani, azaz az Oktatási Hivatal nem fogad érettségi jelentkezéseket.

Az oldalon részletes jelentkezési és kitöltési útmutató található, illetőleg információk vizsgadíjakról valamint a külföldi jelentkezők számára, továbbá megtalálhatók a megyei/fővárosi kormányhivatalok elérhetőségei, az érettségi vizsgatárgyak és vizsgarészeik felsorolása, a jelentkezési laphoz csatolandó nyilatkozatok felsorolása, jogi útmutató és adatvédelmi tájékoztató is.

2019-01-30 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>