Vissza

Megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítéseA felvételi tájékoztató első alkalommal 2018. december 20-án lett nyilvánosságra hozva, majd 2019. február 1-jén megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése is egységes szerkezetben a www.felvi.hu oldalon.

 A felvételi tájékoztató első alkalommal 2018. december 20-án lett nyilvánosságra hozva, majd 2019. február 1-jén megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése is egységes szerkezetben a www.felvi.hu oldalon.

A felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítésére azért kerül sor minden évben a felvételi eljárás rendjének megfelelően, mert a felsőoktatási intézmények a december 20-án kiadott tájékoztatóban közölt adatok egy részét módosíthatták és új képzéseket is meghirdethettek. Az új meghirdetések, és az egyéb korrekciók, törlések beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, így az már az új információkkal bővített formában olvasható a www.felvi.hu honlapon.

A szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre 2019. február 15-én éjfélig lehet jelentkezni. A jelentkezés véglegesítése előtt érdemes a felvételi tájékoztatót újra átnézni, figyelve a kiegészítéssel közzé tett információkra.

2019-02-04 | Dr. Klész Tibor | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>