Vissza

A lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók jelzése2019. február 10-ig kell továbbítani a nevelési-oktatási intézménynek a lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók létszámát összesítve, valamint az alkalmazott intézkedéseket az adott tanév első félévére vonatkozóan február 10-éig és az adott tanév második félévére vonatkozóan június 30-áig kell továbbítani a pedagógiai-szakmai szolgáltatást végző Oktatási Hivatal számára.

 


2019. február 10-ig kell továbbítani a nevelési-oktatási intézménynek a lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók létszámát összesítve, valamint az alkalmazott intézkedéseket az adott tanév első félévére vonatkozóan február 10-éig és az adott tanév második félévére vonatkozóan június 30-áig kell továbbítani a pedagógiai-szakmai szolgáltatást végző Oktatási Hivatal számára.


A jelzést a lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók pedagógiai támogatásához kapcsolódó korai jelző- és pedagógiai támogató rendszer és a rendszerbe történő adatszolgáltatás keretében kell megtenni feladatellátási helyenként összesített formában, évfolyamonkénti és tantárgyankénti bontásban.

A támogató rendszer segítségével a nevelési-oktatási intézmény olyan pedagógiai intézkedéseket alkalmaz, amelyek keretében korszerű, tanulóközpontú nevelési-oktatási eszközökkel, az iskolai sikerességet támogató együttműködésekkel segíti a tanuló előrehaladását, kiemelt figyelemmel a képességek, készségek kibontakoztatására, az esélyteremtést szolgáló tevékenységekre.

2019-02-06 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>