Vissza

Események, teendők február végéigA megyeszékhely szerinti járási hivatal a kijelölt felvételi körzetekről február utolsó napjáig tájékoztatja a települési önkormányzatokat, az illetékességi területén működő általános iskolákat, a tankerületi központokat, valamint a nemzetiségi önkormányzatot. Egyetértés hiányában vagy körzethatár-módosítást kezdeményező javaslattétel esetén a járási hivatal a tankerületi központtal történt egyeztetést követően jelöli ki a felvételi körzeteket.

 A megyeszékhely szerinti járási hivatal a kijelölt felvételi körzetekről február utolsó napjáig tájékoztatja a települési önkormányzatokat, az illetékességi területén működő általános iskolákat, a tankerületi központokat, valamint a nemzetiségi önkormányzatot. Egyetértés hiányában vagy körzethatár-módosítást kezdeményező javaslattétel esetén a járási hivatal a tankerületi központtal történt egyeztetést követően jelöli ki a felvételi körzeteket.

Az Oktatási Hivatal a 2017/2018. tanévben megszervezett országos mérés, értékelés eredményéről február utolsó napjáig elemzéseket készít, az intézményi és a fenntartói szintű elemzéseket megküldi a fenntartóknak, továbbá azokat a honlapján nyilvánosságra hozza.

Az oktatásért felelős miniszter a 2020-ra vonatkozóan 2019. február 28-ig közzéteszi az hivatalos lapjában a pedagógus előmeneteli rendszerhez kapcsolódó minősítési keretszámokat, a minősítő vizsgák és a minősítési eljárások szervezésének központi szabályait, valamint a minősítési tervbe történő felvétel különös feltételeit.

2019-02-26 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>