Vissza

Megjelent a 2020. évi pedagógusminősítésekről szóló miniszteri közleményMegjelent az EMMI oktatásért felelős államtitkára közleménye a 2020. évi pedagógusminősítési keretszámról és a minősítési tervbe való felvétel különös feltételeiről. A minősítésre jelentkezés a 326/2013. (VIII. 30.) kormányrendelet általános szabályozása alapján történik, különös feltétel meghatározása nélkül.

 

Megjelent az EMMI oktatásért felelős államtitkára közleménye a 2020. évi pedagógusminősítési keretszámról és a minősítési tervbe való felvétel különös feltételeiről. A minősítésre jelentkezés a 326/2013. (VIII. 30.) kormányrendelet általános szabályozása alapján történik, különös feltétel meghatározása nélkül.


A pedagógusok az őket foglalkoztató intézmény vezetőjénél kezdeményezhetik minősítésüket. Az Oktatási Hivatal valamennyi köznevelési intézménynek elküldi a jelentkezéssel kapcsolatos információkat, valamint a jelentkezési lapokat, amelyek a Hivatal honlapján (https://www.oktatas.hu) is elérhetők. A jelentkezési lap két példányát aláírva 2019. március 31-éig kell benyújtani az intézményvezetőnek. A különös feltételeknek legkésőbb a jelentkezés időpontjában kell megfelelni.


Az oktatásért felelős miniszter 2019. június 20-áig dönt a következő évben minősítő vizsgán, minősítési eljárásban részt vevő pedagógusok köréről.

A közlemény az Oktatási Hivatal honlapjáról érhető el.

Szeretne jelentkezni a jövő évi minősítésre? Olvassa el Petróczi Gábor összefoglalóját a minősítési eljárások és a portfóliókészítés eddigi tapasztalatairól az Iskolaszolga márciusi számában!

2019-02-28 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>