Vissza

Tanulói adatlapok módosítása2019. március 25-ig van lehetőségük az általános iskoláknak a középfokú felvételi eljárás keretében a módosító tanulói adatlapokat megküldeni az Oktatási Hivatalnak. A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására.

 

2019. március 25-ig van lehetőségük az általános iskoláknak a középfokú felvételi eljárás keretében a módosító tanulói adatlapokat megküldeni az Oktatási Hivatalnak. A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására.

A tanulói adatlapot a felvételi lapok kitöltésével megegyező módon kell kitölteni, majd a módosító tanulói adatlapot ki kell nyomtatni, alá kell írni és postára kell adni a módosító adatlapon megtalálható címre. A módosítás során tanulmányi területet törölni nem lehet, de sorrendje átalakítható és új tanulmányi terület is felvehető, de csak olyan középfokú iskolában, amely az eredeti tanulói adatlapon szerepelt. Új tanulmányi terület csak a már szereplő iskolákon belül, és csak az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján jelölhető meg. Új iskolát és annak tanulmányi területét azonban nem lehet a módosító tanulói adatlapon feltüntetni. A módosító tanulói adatlap kitöltésével a korábban kitöltött tanulói adatlap érvényét veszti.

2019-03-21 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>