Vissza

Cedefop fotópályázat szakképző iskolai tanulók számáraA Cedefop, azaz az Európai Szakképzés-fejlesztési Központ az Európai Unióval együttműködve fotópályázatot hirdet a szakképző iskolai tanulók számára, amelyre 2019. május 31-ig lehet megküldeni a pályaműveket.

 A Cedefop, azaz az Európai Szakképzés-fejlesztési Központ az Európai Unióval együttműködve fotópályázatot hirdet a szakképző iskolai tanulók számára, amelyre 2019. május 31-ig lehet megküldeni a pályaműveket.

A http://www.cedefop.europa.eu oldalon is megtalálható versenykiírás szerint (competition_2019_photoaward) a sikeres pályázónak olyan élményalapú pályamunkát kell benyújtania, amely kapcsolódik a szakképzés világához.


A Cedefop 2019-ben már negyedjére hirdeti meg fotópályázatát, amelyre a résztvevőknek egy négy-öt fotóból álló fényképes történetet kell készíteniük, amelyet egy rövid, legfeljebb 100 szóból álló leírással kell kiegészíteni. A 2019-es pályázat két nyertes csapata részt vehet Helsinkiben az Európai Szakképzési Hét gálavacsoráján. A gálavacsorán bemutatják a győztes pályamunkákat és kihirdetik a nyertest is.

2019-04-02 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>