Vissza

Fenntartói adatszolgáltatás az elmúlt évrőlA fenntartó minden év április 1. és május 31. között közöl közérdekű pénzügyi és gazdálkodási adatokat a KIR honlapján keresztül köznevelési intézményenként és feladatonként az adatszolgáltatás évét megelőző naptári évről statisztikai célra a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 229/2012. (VIII. 28.) kormányrendelet 20. §-a szerint.

 A fenntartó minden év április 1. és május 31. között közöl közérdekű pénzügyi és gazdálkodási adatokat a KIR honlapján keresztül köznevelési intézményenként és feladatonként az adatszolgáltatás évét megelőző naptári évről statisztikai célra a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 229/2012. (VIII. 28.) kormányrendelet 20. §-a szerint.

A fenntartónak az adatszolgáltatás évét megelőző naptári évről a február 1-jei és az október 1-jei állapot szerint kell rögzíteni az engedélyezett álláshelyek számát, a szeptemberi tanévkezdéskor szakmai alapfeladatokra számított folyó kiadások alapján az egy tanulóra jutó térítési díj és tandíj összegét, köznevelési intézményenkénti és feladatok szerinti bontásban a fenntartási kifizetések (kiadások, költségek, ráfordítások) és bevételek összegét, és a gazdasági feladatok ellátásának módját.

2019-04-02 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>