Vissza

Április 12-ig kell megküldeni az ideiglenes felvételi rangsort2019. április 12-ig kell megküldeni a középfokú iskola igazgatójának az ideiglenes felvételi rangsort – az Oktatási Hivatal által meghatározott módon – az Oktatási Hivatalnak. A középfokú iskola igazgatója a jelentkezők listájának felhasználásával készíti el a tanulmányi területenként az ideiglenes felvételi rangsort. Az ideiglenes felvételi rangsort a KIFIR rendszerben úgy kell elkészíteni, hogy a jelentkezők listájában minden jelentkező neve mellé az igazgató beírja a felvétellel kapcsolatos döntését.

 2019. április 12-ig kell megküldeni a középfokú iskola igazgatójának az ideiglenes felvételi rangsort – az Oktatási Hivatal által meghatározott módon – az Oktatási Hivatalnak. A középfokú iskola igazgatója a jelentkezők listájának felhasználásával készíti el a tanulmányi területenként az ideiglenes felvételi rangsort. Az ideiglenes felvételi rangsort a KIFIR rendszerben úgy kell elkészíteni, hogy a jelentkezők listájában minden jelentkező neve mellé az igazgató beírja a felvétellel kapcsolatos döntését.

Ha a jelentkező teljesítette a felvételi követelményeket, a neve mellé a felvételi jegyzékben elfoglalt helye szerinti sorszámot kell beírni. Ha a jelentkező nem teljesítette a felvételi követelményeket, a neve mellett a felvételi kérelem elutasítását az „E” betű alkalmazásával kell beírni. A középfokú iskola igazgatója az ideiglenes felvételi rangsorban – tanulmányi területenként – feltünteti a felvehető tanulók létszámát is. A tanulói adatlapok módosításának feldolgozását követően a Felvételi Központ a KIFIR rendszerben kiegészíti a jelentkezők listáját.

2019-04-09 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>