Vissza

Szakmák éjszakája negyedik alkalommal2019. április 12-én 18.00 és 22.00 óra között kerül megrendezésre a „Szakmák Éjszakája” elnevezésű országos pályaorientációs rendezvény. Az eseménynek az Innovációs és Technológiai Minisztérium által fenntartott szakképzési centrumok adnak otthont országszerte több településen.

 


 
2019. április 12-én 18.00 és 22.00 óra között kerül megrendezésre a „Szakmák Éjszakája” elnevezésű országos pályaorientációs rendezvény. Az eseménynek az Innovációs és Technológiai Minisztérium által fenntartott szakképzési centrumok adnak otthont országszerte több településen.


A 2019-ben negyedik alkalommal megvalósuló Szakmák éjszakája jelmondata a „Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!” A programhoz csatlakozó vállalkozások támogatásával megvalósuló rendezvény közel félezer helyszínen várja az érdeklődőket a szakmák és a szakképzés világában. A rendezvényeken a részvétel díjtalan, azonban bizonyos esetekben regisztrációhoz kötött. A „Szakmák Éjszakája” elnevezésű országos pályaorientációs rendezvényre utazók részére a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít.


További információk a www.szakmakejszakaja.hu oldalon találhatók.

2019-04-10 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>