Vissza

Agrár Szakma Sztár Fesztivál2019. április 15. és 16. között rendezi meg az Agrár Szakma Sztár Fesztivált a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A fesztivál hivatalosan az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntője, amelyen nyolc szakképesítésben mérik össze tudásukat a tágabb értelemben vett agrárium szakmáit tanulók.

 


 
2019. április 15. és 16. között rendezi meg az Agrár Szakma Sztár Fesztivált a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A fesztivál hivatalosan az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos döntője, amelyen nyolc szakképesítésben mérik össze tudásukat a tágabb értelemben vett agrárium szakmáit tanulók.

Az Élelmiszeripari analitikus technikus, az Élelmiszeripari technikus, a Földmérő, földügyi és térinformatikai technikus, a Parképítő és -fenntartó technikus, az Édesipari termékgyártó, a Húsipari termékgyártó, a Pék és a Virágkötő és virágkereskedő szakmák döntőjének a Hungexpo biztosít helyszínt, hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által március közepén már 12. alkalommal megrendezett Szakma Sztár Fesztiválhoz. A két rendezvény 2020-ban már közösen kerül lebonyolításra.


A pályaorientációs célt is szolgáló, első alkalommal életre hívott Agrár Szakma Sztár Fesztiválon összesen húsz agrár-szakképesítésből tartanak bemutatókat, illetőleg foglalkoztató-szigeteken is kipróbálják a látogatók az egyes szakmákat.

2019-04-15 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>