Vissza

Kijelölték a Szakképzési Hídprogramban a 2019/2020-as tanévben közreműködő intézményeketA tanév rendjéről szóló rendelet értelmében a Szakképzési Hídprogramban közreműködő intézményeket a szakképzésért és felnőttképzésért felelős miniszter, valamint az általa fenntartott szakképző iskolák tekintetében az agrárpolitikáért felelős miniszter március 28-ig kell kijelölnie.

 A tanév rendjéről szóló rendelet értelmében a Szakképzési Hídprogramban közreműködő intézményeket a szakképzésért és felnőttképzésért felelős miniszter, valamint az általa fenntartott szakképző iskolák tekintetében az agrárpolitikáért felelős miniszter március 28-ig kell kijelölnie.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal honlapján 2019. április 13-án megjelent a tájékoztató a 2019/2020. tanévben Szakképzési Hídprogramban való közreműködésre kijelölt intézményekről. A tájékoztató három listát tartalmaz: a következő tanévben Szakképzési Hídprogram feladatellátásra kijelölt szakképzési centrumokat és tagintézményeiket, a tankerületi központok fenntartásában lévő intézményeket és a nem állami fenntartású intézményeket. A programban részt vevő intézmények kijelölésére évente kerül sor, elsődleges célja pedig a szakképzésbe történő bekapcsolódás révén a későbbi foglalkoztathatóság biztosítása.

2019-04-23 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>