Vissza

Tankönyvigény-felmérés április 20-igA 2018/2019-es tanévben is április 20-áig kell felmérnie az iskolák igazgatóinak, hogy hány tanulónak kell vagy lehet biztosítani a tankönyvellátást az iskolai könyvtárból.

 A 2018/2019-es tanévben is április 20-áig kell felmérnie az iskolák igazgatóinak, hogy hány tanulónak kell vagy lehet biztosítani a tankönyvellátást az iskolai könyvtárból, könyvtárszobából történő tankönyvkölcsönzés útján. Az iskola igazgatója a felmérés alapján megállapítja, hány tanuló esetében kell biztosítani az elsőtől a nyolcadik évfolyamig, továbbá a nemzetiségi nevelés-oktatásban és a gyógypedagógiai nevelés-oktatásban az ingyenes tankönyveket, valamint a normatív kedvezményt, továbbá tanulói térítési díj ellenében a nemzetiségi tankönyveket, illetőleg hány tanuló igényel és milyen típusú tankönyvtámogatást az előzőeken túl.

Az igényeket külön igénylőlapon lehet benyújtani, amelynek benyújtásával egyidejűleg be kell mutatni a normatív kedvezményre való jogosultságot igazoló iratokat vagy nyilatkozni kell a normatív kedvezményre való jogosultság későbbi időpontban történő igazolásáról.

2019-04-23 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>