Vissza

Elérhető az e-ügyintézés a felsőoktatásba jelentkezők számáraA 2019/2020-as felsőoktatási tanévre jelentkező számára elérhetővé váltak az ügyintézési funkciók a https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli linken keresztül. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása alapján a felsőoktatásba jelentkezők ellenőrizhetik és módosíthatják adatait, pótolhatják az esetleg még hiányzó dokumentumokat, illetve egy alkalommal az eredeti jelentkezési sorrendjét is megváltoztathatják a felületen.

 


 
A 2019/2020-as felsőoktatási tanévre jelentkező számára elérhetővé váltak az ügyintézési funkciók a https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli linken keresztül. Az Oktatási Hivatal tájékoztatása alapján a felsőoktatásba jelentkezők ellenőrizhetik és módosíthatják adatait, pótolhatják az esetleg még hiányzó dokumentumokat, illetve egy alkalommal az eredeti jelentkezési sorrendjét is megváltoztathatják a felületen.

Emellett nyomon követhetik, hogy az egyes jelentkezési helyeiken aktuálisan hány pontjuk van és folyamatosan ellenőrizhetik a központi nyilvántartásában szereplő adataikat. A 2019. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás ezen funkciójával a személyes információkat, a megjelölt képzéseket és azok sorrendjét, a benyújtott dokumentumok és kérelmek feldolgozottságát, továbbá a feldolgozás eredményét is ellenőrizhetik.


A jelentkezési sorrend egyetlen alkalommal történő módosítására vagy a jelentkezési határidőig megjelölt jelentkezési helyek visszavonására legkésőbb 2019. július 10-ig van lehetőség.

2019-04-25 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>