Vissza

A tankönyvrendelések megküldése2019. április 30-ig kell megküldeni az iskolai tankönyvrendeléseket az iskoláknak a fenntartója egyetértésének beszerzését követően közvetlenül a könyvtárellátó által működtetett elektronikus információs rendszer alkalmazásával a könyvtárellátónak.

 


 
2019. április 30-ig kell megküldeni az iskolai tankönyvrendeléseket az iskoláknak a fenntartója egyetértésének beszerzését követően közvetlenül a könyvtárellátó által működtetett elektronikus információs rendszer alkalmazásával a könyvtárellátónak.


A tankönyvrendelést a tankönyvrendelés időpontjában rendelkezésre álló információk alapján kell megtenni, legalább a kiválasztott tankönyvek címének, darabszámának, a kísérleti tankönyv megnevezésének, az érintett tanulóknak – ha ismertek – és a tanulókat esetlegesen megillető támogatásoknak – amennyiben ismertek – a feltüntetésével. Az iskolának a megrendelés során azokat a tanulókat is fel kell tüntetnie, akik számára nem rendel tankönyvet, az okok megjelölésével.

A tankönyvrendeléseket a könyvtárellátó 2019. május 10-ig, azaz a tankönyvrendelési határidőtől számított tíz napon belül összesíti, és az adott tanévi tankönyvellátásban érintett kiadónak továbbítja.

2019-05-02 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>