Vissza

Pályázati felhívás agrárszakmák vizsgaelnöki feladatairaA Nemzeti Agrárkamara pályázati felhívást tett közzé vizsgaelnöki és vizsgabizottsági névjegyzékbe történő felvételre. A felhívás az Országos Képzési Jegyzék szerint az agrárminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítésekre vonatkozóan került kiírásra.

 A Nemzeti Agrárkamara pályázati felhívást tett közzé vizsgaelnöki és vizsgabizottsági névjegyzékbe történő felvételre. A felhívás az Országos Képzési Jegyzék szerint az agrárminiszter hatáskörébe tartozó szakképesítésekre vonatkozóan került kiírásra.

Az összesen 38 szakképesítés, 48 részszakképesítés és 30 szakképesítés-ráépülés tekintetében vizsgaelnöki névjegyzékre azok jelentkezhetnek, akik a nemzeti köznevelésről szóló törvényben meghatározott végzettséggel, ill. szakképesítéssel rendelkeznek, a szakképesítés megszerzésétől számított 10 év, a szakiránynak megfelelő releváns szakmai gyakorlati idővel rendelkeznek és büntetlen előéletűek.

A jelentkezést írásban a Nemzeti Agrárkamara honlapjáról letölthető adatlap kitöltésével lehet benyújtani. (www.nak.hu). A jelentkezések beadása a pályázati felhívás közzétételét követően folyamatos.

2019-05-13 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>