Vissza

A Nemzeti Agrárkamara pályázata szakmai ellenőrzési szakértők részéreA Nemzeti Agrárkamara pályázati felhívást tett közé szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékre történő felvételre. A felhívás célja szakértők fellelése, akik olyan gyakorlati képzőhelyek feltételeit ellenőrzik, amelyek tanulószerződés, illetve együttműködési megállapodás keretében szeretnék vállalni tanulók gyakorlati képzését, vagy már aktív gyakorlati képzést folytatóként vesznek részt duális középfokú gyakorlati oktatásban.

 A Nemzeti Agrárkamara pályázati felhívást tett közé szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékre történő felvételre. A felhívás célja szakértők fellelése, akik olyan gyakorlati képzőhelyek feltételeit ellenőrzik, amelyek tanulószerződés, illetve együttműködési megállapodás keretében szeretnék vállalni tanulók gyakorlati képzését, vagy már aktív gyakorlati képzést folytatóként vesznek részt duális középfokú gyakorlati oktatásban.
 
Jelentkezhet, akinek szakirányú főiskolai vagy egyetemi végzettsége és ötéves szakmai gyakorlata van az adott ágazatban, vagy szakirányú szakmai középfokú végzettsége és tízéves szakmai gyakorlata van az adott szakmában, vagy mesterlevéllel és ötéves szakmai gyakorlattal rendelkezik az adott szakmában és emellett büntetlen előéletű.

A pályázatokat postai úton kell megküldeni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara területileg illetékes megyei igazgatóságaira. További információk: www.nak.hu.

2019-07-01 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>