Vissza

Elindult a gyakorlati oktatói képzés az agrárszakmát oktatók részére isJúlius 1-jétől indította el a Nemzeti Agrárkamara a kamarai gyakorlati oktatói képzéseket, amelyet augusztus 31-ig kell teljesíteni az érintetteknek. A képzés és a vizsga azokat a gyakorlati oktatóként alkalmazott szakembereket/szakoktatókat érinti, akik iskolán kívüli, külső gyakorlati képzőhelyen foglalkoznak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben.

 Július 1-jétől indította el a Nemzeti Agrárkamara a kamarai gyakorlati oktatói képzéseket, amelyet augusztus 31-ig kell teljesíteni az érintetteknek. A képzés és a vizsga azokat a gyakorlati oktatóként alkalmazott szakembereket/szakoktatókat érinti, akik iskolán kívüli, külső gyakorlati képzőhelyen foglalkoznak tanulóval az iskolai rendszerű szakképzésben.


A képzés fejlődési lehetőséget biztosít az OKJ-s agrárképzésekben közreműködő gyakorlati oktatóknak, szakoktatóknak a tanulókkal való egyes problémás szituációk kezelésében, ugyanakkor minőségi tudásra tehetnek szert, amely segítségével magasabb színvonalra emelhető a gyakorlati oktatás.

A képzéssel a kor követelményeinek megfelelő ismeretekre készülhetnek fel a gyakorlati oktatók, amely ismereteket a mindennapi munka során hasznosítani tudnak. A képzési idő összesen 50 óra, amely két szakaszból tevődik össze, 25 óra elmélet és 25 óra tréning.

2019-07-08 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>