Vissza

Szakmai felkészítők vizsgaelnökök, vizsgabizottsági tagok és vizsgajegyzők részéreA Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal ősszel is szervez szakmai továbbképzéseket a komplex szakmai vizsgákon vizsgaelnöki, vizsgabizottsági tagi és vizsgajegyzői feladatot ellátó szakemberek részére.

 A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal ősszel is szervez szakmai továbbképzéseket a komplex szakmai vizsgákon vizsgaelnöki, vizsgabizottsági tagi és vizsgajegyzői feladatot ellátó szakemberek részére.

A tavaszi továbbképzésekhez hasonlóan újra sor kerül a vizsgaelnökök részére kezdő tanfolyamokra, valamint a vizsgaelnökök és a vizsgabizottsági tagok részére haladó kurzusok is meghirdetésre kerülnek. A kezdő kurzusok 2019. október 15-és és 16-án azok számára indulnak, akik tervezik, hogy szakmai vizsgán elnöki feladatok ellátására pályázatot nyújtanak be, és még nem vettek részt szakmai vizsgán.

A szakmai vizsgaelnökök és vizsgabizottsági tagok (haladó) továbbképzésére 2019. október 16-án, november 19-én és december 11-én kerül sor, a szakmai vizsgajegyzők felkésztő programjára pedig november 5-én és december 3-án. Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet a https://www.nive.hu oldalon.

2019-07-08 | Dr. Klész Tibor | Szakképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>