Vissza

Tájékoztatás további tankönyv-támogatási kedvezményrőlAz eddigi évekhez hasonlóan idén is július 15-ig kell az iskoláknak a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) felületén (www.kello.hu) rögzíteni, hogy az iskola, az iskola fenntartója, illetve más támogató kíván-e biztosítani bármely további tankönyv-támogatási kedvezményt a következő 2019/2020-as tanévre.

 Az eddigi évekhez hasonlóan idén is július 15-ig kell az iskoláknak a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) felületén (www.kello.hu) rögzíteni, hogy az iskola, az iskola fenntartója, illetve más támogató kíván-e biztosítani bármely további tankönyv-támogatási kedvezményt a következő 2019/2020-as tanévre.

Az iskolák igazgatói 2019. június 10-éig tájékoztatták a szülőket arról, hogy mely tanulók lesznek jogosultak a nemzeti köznevelés tankönyvellátásáról szóló törvény 4. § (1) és (2) bekezdése alapján ingyenes tankönyvellátásra, nemzetiségi tankönyvellátásra a nemzeti köznevelés tankönyvellátásáról szóló törvény 4. § (2) bekezdése alapján ingyenes tankönyvellátásra nem jogosult tanulók közül. Az iskolák igazgatói tájékoztatják a szülőket arról is, hogy az iskola, az iskola fenntartója, illetve más támogató kíván-e biztosítani bármely további tankönyv-támogatási kedvezményt.

2019-07-09 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>