Vissza

Július 31-ig módosíthatják a pedagógusok portfóliójukatHa a minősítési eljárás kijelölt időpontja a minősítési év szeptember 1-jét követő időszakra esik, a pedagógus – a portfólió vagy pályázat tartalmát érintő változás bekövetkezése esetében – a minősítés évének július 31. napjáig módosíthatja, kiegészítheti portfólióját vagy pályázatát. Ha a pedagógus az Oktatási Hivatalt a lenti (harmincöt napos) határidőt követően értesíti, a nem kötelező minősítési eljárásra csak a következő minősítési évben kerülhet sor.

 Ha a minősítési eljárás kijelölt időpontja a minősítési év szeptember 1-jét követő időszakra esik, a pedagógus – a portfólió vagy pályázat tartalmát érintő változás bekövetkezése esetében – a minősítés évének július 31. napjáig módosíthatja, kiegészítheti portfólióját vagy pályázatát. Ha a pedagógus az Oktatási Hivatalt a lenti (harmincöt napos) határidőt követően értesíti, a nem kötelező minősítési eljárásra csak a következő minősítési évben kerülhet sor.

Ennek alapja, hogy amennyiben a minősítési tervbe való felvételt követően a pedagógus munkaköre vagy az általa tanított tantárgy megváltozik, és ennek következtében a pedagógus véleménye szerint a minősítő vizsga, a minősítési eljárás a jelentkezéskor betöltött munkakör vagy megjelölt tantárgy vonatkozásában nem valósítható meg, a pedagógus a változástól számított öt napon belül, de – minősítési eljárás esetében – legkésőbb a portfólióvédés, pályázat védése időpontja előtti harmincötödik napig kezdeményezi az Oktatási Hivatalnál portfóliójának vagy pályázatának a változás miatti módosítását.

Készítse el szakmai segédletünkkel portfólióját! Regisztráljon a 15 napos díjmentes hozzáférésért!

2019-07-30 | Dr. Klész Tibor | Portfólió

Szeretnék ilyen híreket kapni >>