Vissza

A nem szakképző iskolák tantárgyfelosztásának megküldéseAz iskola 2019/2020-as tanévi pedagógiai munkája tervezéséhez tantárgyfelosztást készít, amelynek keretében 2019. augusztus 15-ig kell megküldeni a tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából a fenntartónak nem szakképző iskola esetén.

 Az iskola 2019/2020-as tanévi pedagógiai munkája tervezéséhez tantárgyfelosztást készít, amelynek keretében 2019. augusztus 15-ig kell megküldeni a tantárgyfelosztást jóváhagyás céljából a fenntartónak nem szakképző iskola esetén.

A tantárgyfelosztásnak a következőket kell tartalmaznia: a tanév évszámát, az iskola nevét, a pedagógus tantárgyfelosztási sorszámát, nevét, végzettségét, szakképzettségét és az általa tanított tantárgyakat, egyéb foglalkozásokat, az osztályok, csoportok megjelölését és óratervi óráik számát, a pedagógus által ellátott óratervi órák és egyéb foglalkozások számát osztályonként és tantárgyanként, egyéb foglalkozásonként, az egyes pedagógusok neveléssel-oktatással lekötött óraszámát, az órakedvezményre jogosító jogcímeket, az előzőek szerinti külön-külön összesített óraszámot, valamint a fenntartó által engedélyezett pedagógus-álláshelyek számát.

2019-08-13 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>