Vissza

Augusztus 25-ig lehet kérni az OM-azonosító visszaállítását a szünetelést követő újbóli működés eseténA köznevelési intézmények 2019. augusztus 25-ig nyújthatják be kérelmüket az OM azonosítója visszaállítására, amennyiben az intézmény korábban a szünetelését kérte és újból működni szeretne.

 A köznevelési intézmények 2019. augusztus 25-ig nyújthatják be kérelmüket az OM azonosítója visszaállítására, amennyiben az intézmény korábban a szünetelését kérte és újból működni szeretne.

A fenntartó vagy annak megbízásából a köznevelési intézmény képviselője a szünetelést elrendelő fenntartói döntés kézhezvételétől számított öt napon belül köteles a KIR-en keresztül bejelenteni a köznevelési intézmény működésének szüneteltetését. Az Oktatási Hivatal az október 1-jei OSAP-jelentés alapján hivatalból határoz a köznevelési intézmény szüneteléséről.

Ha a köznevelési intézmény a szünetelést követően a bejelentést követő nevelési évben vagy tanévben folytatja működését, a köznevelési intézmény képviselője legkésőbb augusztus 25-ig köteles az Oktatási Hivataltól az OM azonosító visszaállítását kérni.

2019-08-23 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>