Vissza

Ingyenes tanszercsomag a halmozottan hátrányos helyzetű családok gyerekeinekA 2019/2020-as tanév kezdete előtt ingyenes – összesen 198 millió forint értékű – tanszercsomagot kapnak a halmozottan hátrányos helyzetű családok gyerekei 554 állami és 98 egyéb fenntartású intézményben az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatása alapján.

 A 2019/2020-as tanév kezdete előtt ingyenes – összesen 198 millió forint értékű – tanszercsomagot kapnak a halmozottan hátrányos helyzetű családok gyerekei 554 állami és 98 egyéb fenntartású intézményben az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatása alapján.

Az iskolakezdésre több mint 30 ezer csomagot osztanak ki a Klebelsberg Központ segítségével az európai uniós és magyar költségvetési forrásokból megvalósuló Rászoruló személyeket támogató operatív program keretében. A csomagokat a többségében fogyatékossággal élő és megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató cég, a Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. gyártotta. A különböző korosztályok szerint összeállított csomagokat a diákok a tankönyvekkel együtt, névre szólóan kapják meg.

2019-08-26 | Dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>