Vissza

Eltérő tanévkezdés jelzése és indoklásaA 2019/2020. tanév rendje értelmében a tanítási év első tanítási napja 2019. szeptember 2. (hétfő). Az illetékes járási (fővárosi kerületi) kormányhivatal, a jegyző a rendkívüli szünet elrendelését, az elrendelés okát, a nevelési év, tanév várható kezdésének idejét és a település, településrész nevét az elrendelést követő öt napon belül a KIR-en keresztül közli.

 A 2019/2020. tanév rendje értelmében a tanítási év első tanítási napja 2019. szeptember 2. (hétfő). Az illetékes járási (fővárosi kerületi) kormányhivatal, a jegyző a rendkívüli szünet elrendelését, az elrendelés okát, a nevelési év, tanév várható kezdésének idejét és a település, településrész nevét az elrendelést követő öt napon belül a KIR-en keresztül közli.

Működő nevelési-oktatási intézmény (óvoda, iskola) képviselője vagy annak fenntartója minden év augusztus 25. és szeptember 5. között köteles jelezni és egyben indokolni, ha a nevelési-oktatási intézmény a nevelési évet, tanévet nem vagy a tanév rendjéről szóló miniszteri rendeletben előírtaknál később kezdi meg.

2019-08-26 | Dr. Klész Tibor | Jogszabályfigyelő

Szeretnék ilyen híreket kapni >>