Vissza

Informatikai karbantartás a felnőttképzési hatósági szervnélA Pest Megyei Kormányhivatal, mint országos felnőttképzési hatósági szerv tájékoztatása értelmében 2019. szeptember 13-tól szeptember 22-ig informatikai fejlesztési-karbantartási munkálatokat végez a felnőttképzés informatikai rendszereiben, ennek következtében ezen időszak alatt több online felület nem lesz elérhető.

 


 
A Pest Megyei Kormányhivatal, mint országos felnőttképzési hatósági szerv tájékoztatása értelmében 2019. szeptember 13-tól szeptember 22-ig informatikai fejlesztési-karbantartási munkálatokat végez a felnőttképzés informatikai rendszereiben, ennek következtében ezen időszak alatt több online felület nem lesz elérhető.

Ezek a felületek a „FIR - Felnőttképzési Információs Rendszer” (https://finy2-2015.munka.hu), a „Felnőttképzési Engedélyezés” (https://felnottkepzesiengedely.munka.hu), és a „PREFER rendszer” (https://prefer.munka.hu). A fejlesztési munkálatok elvégzését követően az online felületek egyetlen domain címen, a https://engedely.mer.gov.hu oldalon kerülnek összevonásra, és a PREFER rendszer megszűnik. Az oldal 2019. szeptember 23-án hétfőn aktiválódik, amelybe – az engedélyezés során megadott – e-mail címére küldött új jelszóval lehet majd bejelentkezni. További információk a Pest Megyei Kormányhivatal Szakképzési és Felnőttképzési Főosztályának honlapján érhetők el.

2019-09-12 | Dr. Klész Tibor | Felnőttképzés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>