Vissza

Lázár Ervin program általános iskoláknakLázár Ervin program részeként minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyeinek látogatását szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül.

 Lázár Ervin program részeként minden, az 1–8. évfolyamon tanuló általános iskolai diák részére tanévenként egyszeri alkalommal ingyenesen biztosítja a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyeinek látogatását szociális helyzettől és lakóhelytől függetlenül.

A Lázár Ervin program idén 6, 2020-tól 5,5 milliárd forintból valósul meg, amelybe már jelentkezhetnek a programban részt venni kívánó előadóművészeti szervezetek. Első körben a projektben részt venni kívánó előadóművészeti és őshonos állatok bemutatását ellátó szervezetek regisztrálhatnak a KRÉTA felületen. A program nemcsak az állami fenntartású oktatási intézményeket érinti, hanem az összes 1-8. évfolyamos diákot, több mint 700 ezer gyermeket. A program célja az is, hogy a diákok a tanórákon kívül játszva, szórakozva is ismereteket szerezhessenek.

Fotó: EMMI

2019-09-19 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>