Vissza

Szeptember 29-ig lehet jelentkezni a Zsebpénzügyes vetélkedőre2019. szeptember 29-ig jelentkezhetnek a 16 év feletti középiskolások az Intrum által 2017-ben elindított Zsebpénzügyes elnevezésű versenyre, amely a fiatalok pénzügyi tudatosságát igyekszik erősíteni. A vetélkedő célja, hogy bővítse a diákok pénzügyi-gazdasági ismereteit, terjessze a tudatos pénzügyi gondolkodást, és a feladatokat sikeresen teljesítő győztes résztvevőket tárgynyereményekkel jutalmazza, ezzel is segítve tanulmányaikat.

 2019. szeptember 29-ig jelentkezhetnek a 16 év feletti középiskolások az Intrum által 2017-ben elindított Zsebpénzügyes elnevezésű versenyre, amely a fiatalok pénzügyi tudatosságát igyekszik erősíteni. A vetélkedő célja, hogy bővítse a diákok pénzügyi-gazdasági ismereteit, terjessze a tudatos pénzügyi gondolkodást, és a feladatokat sikeresen teljesítő győztes résztvevőket tárgynyereményekkel jutalmazza, ezzel is segítve tanulmányaikat.

Jelentkezni 3 fős csapattal lehetséges a www.zsebpenzugyes.hu oldalon. Október 2-án veszi kezdetét az első forduló, amit további három megmérettetés követ november végéig. A nyertesek között 6 millió forint értékben okostelefont, tabletet és laptopot osztanak ki a szervezők, az iskolájuk pedig digitálistáblát és projektort, nyomtatót és teljes számítógép-konfigurációt kaphat elismerésül.

2019-09-23 | Dr. Klész Tibor | Módszertár

Szeretnék ilyen híreket kapni >>