Vissza

Iskolaszolga – 30 éves jubileumi jógyakorlat-író pályázatAz Iskolaszolga című folyóirat fennállásának 30 éves évfordulója alkalmából jógyakorlat-író pályázatot hirdet pedagógusok részére. A téma: „Digitális eszközök alkalmazása az oktatásban” A pályázat célja: a tudásmegosztás elősegítése, a korszerű oktatási módszereket alkalmazó jó-gyakorlatok bemutatása és a 21. századi iskolák innovatív pedagógusainak elismerése.

 

„Digitális eszközök alkalmazása az oktatásban”

Az Iskolaszolga című folyóirat fennállásának 30 éves évfordulója alkalmából jógyakorlat-író pályázatot hirdet pedagógusok részére. A téma: „Digitális eszközök alkalmazása az oktatásban” A pályázat célja: a tudásmegosztás elősegítése, a korszerű oktatási módszereket alkalmazó jó-gyakorlatok bemutatása és a 21. századi iskolák innovatív pedagógusainak elismerése.

A pályázat feltétele: önálló jó-gyakorlat írása, amely ismerteti a digitális eszközök alkalmazását és azok átültetését a szaktárgyi gyakorlatba. A pályázaton minden gyakorló általános iskolai tanító és tanár, illetve középiskolai tanár részt vehet. Egy pályázó több pályamunkát is benyújthat.

A beérkező pályamunkákat neves zsűri bírálja el. A pályázat eredményét és értékelését, a zsűri által felállított rangsort egy, a kiadó által szervezett esemény keretében hozzuk nyilvánosságra. A zsűri által elismert pályamunkákat megjelentetjük az Iskolaszolga című folyóiratban. A pályázat első három helyezettje értékes pályadíjban részesül.

Pályadíjként kiadónk az első három helyezettnek egy-egy laptopot ajánl fel.

Ezzel is elismerésünket szeretnénk kifejezni a 21. századi pedagógiai eszközöket alkalmazó, elhivatott pedagógusok iránt.

A pályázat beküldésének határideje: 2019. december 15-e.

Formai követelmények: 12-es betűméret, Times New Roman betűtípus, 1,5-es sortávolság, normál margó.
Maximális terjedelem: 20 000 karakter. A pályaműnek – a téma megjelölésén kívül – önálló cím és alcím is adható.

A határidőn túl beérkező vagy a formai követelményeknek nem megfelelő pályamunkákat nem áll módunkban elfogadni. A pályázat kizárólag online módon, az Iskolaszolga honlapján elhelyezett űrlap kitöltésével nyújtható be. A pályázat benyújtásával a pályázó vállalja, hogy adatait és pályamunkáját a zsűri tagjai, valamint a pályázat lebonyolításában résztvevő alkalmazottak megismerhetik, a kiadó a pályamunkákat publikálhatja.

Sikeres jógyakorlat-írást kívánunk!


A Menedzser Praxis Kiadó Szerkesztősége

2019-09-25 | Iskolaszolga.hu | Dokumentumsablonok

Szeretnék ilyen híreket kapni >>